okładka

lat

numerów

artykułów

Biuletyn Automatyki to wydawany od 1994 roku bezpłatny kwartalnik firmy ASTOR, poświęcony tematyce szeroko rozumianej automatyki przemysłowej. Opisujemy nowości produktowe z oferty firmy ASTOR oraz case studies oparte na wdrożeniach systemów automatyki w Polsce i na świecie. Pismo czytane jest przez automatyków i informatyków pracujących we wszystkich branżach przemysłu, kierowników działów automatyki oraz przedstawicieli świata nauki.

Aktualny nakład Biuletynu Automatyki w wersji papierowej wynosi 7500 egzemplarzy. Pismo jest również dystrybuowane w postaci elektronicznej (format PDF), identycznej z papierową.

Redaktor naczelna: Joanna Kowalkowska, Joanna.Kowalkowska@astor.com.pl; tel. 12 428 63 73
Wydawca: ASTOR Sp. z o.o.

okładka

Biznes i Produkcja

lata

numerów

prenumeratorów

Biznes i Produkcja to wydawane od 2013 roku pismo charakteryzujące się rzeczowym podejściem do zagadnienia stałego unowocześniania polskiego przemysłu. Chcemy pokazywać Państwu szanse, przed którymi stoją polskie przedsiębiorstwa oraz możliwości, jakie stwarzają im najnowocześniejsze rozwiązania z dziedziny robotyki, automatyki i informatyki przemysłowej.

Aktualny nakład czasopisma Biznes i Produkcja w wersji papierowej wynosi 1000 egzemplarzy. Pismo jest również dystrybuowane w postaci elektronicznej (format PDF), identycznej z papierową.

Redaktor naczelna: Aneta Rząca, Aneta.Rzaca@astor.com.pl
Wydawca: ASTOR Sp. z o.o.