W dn. 24 października br. w Warszawie wręczone zostały po raz pierwszy nagrody CEE Manufacturing Excellence Awards. W kategorii Dostawca Roku w dziedzinie Robotyka/Automatyzacja wygrała firma ASTOR. Nagroda przyznawana jest za doskonałość w zakresie doradztwa i usług outsourcingowych, innowacyjnych produktów i systemów informatycznych, które dostarczane są firmom produkcyjnym.

Założeniem Central and Eastern Europe Manufacturing Excellence Awards było wyróżnienie przedsiębiorstw produkcyjnych i dostawców reprezentujących wszystkie gałęzie przemysłu w Europie Środkowo-Wschodniej.

MEA 2013 - ASTOR Dostawca Roku Robotics AutomationFirma ASTOR, laureat Manufacturing Excellence Awards 2013 w kategorii Dostawca Roku w dziedzinie Robotyka/Automatyzacja, jest dystrybutorem produktów automatyki, dostawcą rozwiązań biznesowych oraz usług, które wspierają podnoszenie efektywności i konkurencyjności klientów w przemyśle, produkcji oraz infrastrukturze. Systemy dostarczane przez ASTOR pozwalają na obniżanie kosztów produkcji oraz kosztów energii, zwiększając tym samym konkurencyjność firm na rynkach krajowym i międzynarodowym.

„Promowanie koncepcji jakości wytwarzania i doskonalenia metod produkcji jest warte wyróżnienia nowym wydarzeniem w branży automatyki przemysłowej. Firma ASTOR ma 25-letnie doświadczenie w branży. Wsparliśmy konferencję naszą wiedzą i doświadczeniem głównie z zakresu Manufacturing Execution Systems, na bazie współpracy z liderami sektora produkcji" – podsumowuje Stefan Życzkowski, prezes firmy ASTOR. Przedstawiona przez niego koncepcja wcielania do zarządów firm produkcyjnych Dyrektora ds. Automatyzacji / Chief Automation Officer, który – podobnie jak Szef Finansów, Marketingu i IT – wniesie olbrzymią wartość w procesy rozwoju oraz zarządzanie firmą, została przyjęta bardzo pozytywnie przez uczestników spotkania.

Uroczyste wręczenie nagród poprzedziła konferencja Manufacturing Strategy Summit, w trakcie której dyskutowano o najskuteczniejszych praktykach w dziedzinie produkcji przemysłowej oraz strategiach na rzecz automatyki, strategii HR, projektowania i produkcji.

ASTOR na Manufacturing Excellence Awards 2013
Przedstawiciele firm nagrodzonych na Manufacturing Excellence Awards 2013
/trzeci od prawej - Stefan Życzkowski, prezes ASTOR/

Organizatorem Central and Eastern Europe Manufacturing Excellence Awards 2013 były wydawnictwa Trade Media International oraz EuropaProperty.

Więcej o wydarzeniu CEE Manufacturing Excellence Awards na stronie: manufacturingawards.eu

O ASTOR

Firma ASTOR od 30 lat wspiera podnoszenie efektywności procesów w przemyśle, produkcji oraz infrastrukturze dostarczając komponenty automatyki przemysłowej, robotyki, systemy IT oraz wiedzę biznesową i techniczną. Kierunek wspierania rozwoju i transformacji naszych Klientów wyznacza Przemysł 4.0. W naszym portfolio znajdują się systemy sterowania GE Automation & Controls, Horner APG oraz Astraada One, oprogramowanie przemysłowe Wonderware, roboty przemysłowe Kawasaki i Epson, produkty do bezprzewodowej transmisji danych SATEL Oy i Astraada, a także falowniki, panele HMI i urządzenia sieciowe Astraada. Oferujemy usługi doradcze w ramach ASTOR Consulting i szkolenia w ramach Akademii ASTOR.

Program korzyści

Korzyści ze współpracy z ASTOR to nie tylko zakupione produkty. U nas każdy klient wybiera, jaką wartość dodaną otrzymuje po zakupie. Pamiętaj, że Zyskujesz z ASTOR zawsze, bez odwołania.

Wybierz korzyść dla siebie

Program partnerski

Do Programu zapraszamy firmy integratorskie oraz producentów maszyn.
Współpracuj z nami regularnie i umacniaj wspólną pozycję w branżach przemysłu oraz infrastruktury.

Co zyskam zostając
certyfikowanym partnerem ASTOR?